Del 4: Spooky Episoder I - Aktivistisk Dagbog

 

En kort personlig baggrund
Jeg headhuntede i 0'erne  over 50 af nogle af verdens mest fremsynede og visionære tænkere – en alsidig og eksklusiv international samling af videnskabsmænd, nobelpristagere, fremtidsforskere, statsrådgivere, sociologer, AI teknologer, økonomer, filosoffer, psykologer, fysikere, og mange andre indflydelsesrige kapaciteter.Jeg var på LSE, MIT og Harvard, Leeds, m.m., talte med Joseph Stiglitz, Jurgen Habermas, Howard Bloom, m.fl. og interviewede  og filmede Noam Chomsky (sell-out gatekeeper), 
Peter Senge, Zygmunt Bauman, Anthony Giddens (sell-out), Howard Gardner, Naomi Klein, Jeremy Rifkin, Martha Nussbaum, Robert Kegan (epistemologen),Jacque Fresco (tror ikke han vidste, hvad der foregik og blev brugt som nyttig idiot af FN). m.fl. Jeg gav sågar Ken Wilber et tilbud om, at han kunne interviewe Noam Chomsky i en filosofisk-politisk dialog (han svarede ikke, selvom jeg ved han fik besked om det - han havde tidligere sagt ja til deltagelse i filmen).


Filmkonceptet var opulent vulgært avantgarde, meget amerikansk svulstigt og komplet udansk, desuden unikt i flere henseender - fra humaniora til samfundsvidenskab til naturvidenskab.

                                                                 Forside fra flyer 2009


Mogens Rukov roste konceptet til skyerne med højtbesungne anbefalinger, det samme skrev videnskabsministeren (ambivalent fornøjelse), Jeremy Rifkin, m.fl.. Jørgen Leth (hønisse som ikke forstår Deep State-problematikken) var imponeret over cast, mens DFI ikke troede på filmen, men jeg kunne være ligeglad med deres uddannelsesskade, idet filmen gik i luften alligevel.

Jeg blev dog snydt for over 600.000 kr af en samarbejdspartner, og trak alle mine interviewees hjem i eget hus, da konceptualisering og manuskript var min idé fra A til Z, og den gemene tyv, som var ligeså frugtbart kreativ som en gold ørken blev stækket. Jeg samlede mine egne film teams i DK ,som jeg fik til USA og UK 

Filmen blev færdigproduceret, men der var en del mangler. Jeg aborterede filmen af ren og skær samvittighed, idet jeg blev desillusioneret over, hvor mange af de bedste intellektuelle, endda visionære intellektuelle filosoffer, m.fl. ikke kender til  dybden og råddenskaben i de Deep State rotten 
rabbit holes , ikke meget forskellige fra Jens Jensens ubevidshed ang. råddenskaben i Deep Politics, Big Pharma, falsk flag statsterrorisme, m.m. Uvidenheden om disse ting betyder, at en specialiseret tænker, såsom Habermas, kan have ligeså lidt bevidsthed om mediemanipulation og hemmelig statsterrorisme, som menigmand Jensen  - eller værre; at mange prominente tænkere er villige eller ubevidste redskaber for en i mange henseender misantropisk og transhumanistisk elite.

Det har været muligt at skjule mange signifikante nøglebegivender for offentligheden i mange årtier (bl.a. pga. klassificerede statshemmeligheder og compartmentalization). Mange konkrete årsagssammenhænge er således ikke sat på landkortet/den kollektive bevidsthed hos mange mainstream kritiske intellektuelle, hvis postulerede årsagssammenhænge i disse henseender, enten er overfladiske, delvise, udeladende, eller direkte usande. Vores radar er i mange henseender defekt – vores forståelse og historiebevidsthed delvis eller fejlagtig. Og fornægtelse af viden om dette implicerer, at disse mainstream kritiske intellektuelle i værste fald forbliver nyttige idioter, gatekeepers, hvilket er vanvittigt.

Jeg havde kontakt med Ray Kurzweil i 2004, tekno-transhumanismens dødsængstelige ypperstepræst,  fordi jeg læste om teknologiens acceleration - og Michiu Kaku bekræftede også sin deltagelse i filmen. Det dæmrede dog hurtigt for mig, at de begge var afsporede forfængelige fronts for falske (u)videnskabelige paradigmer eller uddannelseskadet teknofili, hvis transhumanistiske memer skulle presses ned over hovedet på masserne - med dertil hørende Elon Musk Fusk -Lusk AI Chips implantater, som snart skal chippes i kraniet på troskyldige godtfolk i det kontantløse kinesiske kontrolsamfund undet the Great Reset (MitID er ligeledes blot starten på Internet of Bodies i Smart Cities i Dumme rotten state of Dänemark.) 

 Habermas var direkte ubehagelig at tale med, foruden at være aggressiv kortluntet (så meget for intellektuelle eminencer - de fleste er ligeså emotionelt reaktive som andre mennesker, men faktisk er mange af dem endnu værre kæltringe pga. deres hybris og indflydelse).Gode folk er Vandana Shiva, Stan Grof og en del andre (jeg husede Grof i KBH i 2005, meget behagelig mand - hvor oplyst han er om Deep State idag ved jeg ikke).


 Da filmen var en blandet landhandel, og et spørgsmål om integritet, ønskede jeg ikke at blive nyttig idiot for mammon (og visse falske memer, såsom menneskeskabt global opvarmning) hvilket jeg ville blive, dersom jeg spyede disse falske kausaliteter ud via dokumentarfilm og TV-stationer i Europa og andre steder i verden (først i 2009-2010 ca. blev jeg endeligt sikker på, at global warming er en monstrøs falsk løgn, en social engineering Agenda 21 mindfuck operation, hvis formål er uhyrlig magtcentralisering). Flere venner og bekendte, som var mainstream og blanke, syntes jeg skød mig selv i foden, eller var for 'idealistisk' eller 'konspirationsteoretisk'

Filmen havde dog stadig mange gode overordnede perspektiver med, og Chomsky er meget god i nogle henseender (men er i andre henseender en total shill ). noget som mange skarpe iagttagere har noteret sig. Det er kun blevet værre idag, han er helt blæst ift. vacciner.

Kun nogle interviews kan bruges idag i en ædel sags tjeneste.

Jeg droppede en del af filmen, sagde nej til potentielt at tjene kassen (sket flere gange), og det meste af den traditionelle salon-fæhige 'Deep State-analfabetiske intelligentsia blev skyllet udi i lokummet....

Jeg blev mere og mere 'konspirationsteoretisk' [læs; bevidst om statslige og inter-statslige forbrydelser under radaren) og såkaldt aktivistisk....


I filmprocessen var der også megen uforklarlig 'sabotage', dog primært teknisk uforklarlige 'poltergeist' events, såsom at  2 state-of-the-art servertårne gik i sort 5 gange på et par timer i Baby Factory Studio - den slags fuck ups. Første gang soundtrack til filmen skulle laves, var der f.eks. hyppige server-blackouts første gang nogensinde i studiets historie. Disse hændelser blev så frustrerende, så ekstreme og hyppige, at klipperen blev overtroisk, og ville have jeg skulle sidde 2 meter bag ham, hver eneste gang vi klippede. Helt sort, og han er en nede på jorden professionel tekniker - ateist og en aldeles uspirituel dude. Den slags tekniske foreteelser var hyppige, så hyppige at jeg blev nødt til at rende rundt med et 2 siders resumé i inderlommen med forskellige professionelle filmfolks udsagn om, hvorfor fremgang med produktion var uforklarligt 'saboteret' og langsom (og det var det udtryk vi brugte; sabotage), og det kunne de ikke forklare. Ikke at jeg tror vi blev saboteret af nogen, men ikke desto mindre var det uforklarligt. Det var surrealistisk og hamrende frustrerende på grænsen til vanvid for alle parter.....

Flere spooky episoder i aktivismen
Efter at jeg interviewede Professor David Ray Griffin i 2006 (han var en stor kanon i sandhedsbevægelsen dengang i USA, anset som spydspids for 9/11-bevægelsen), skulle jeg sende filmen til 9/11-bevægelsen i Jylland. Jeg stod med DVD’en på Købmagergade Posthuset i kø. Anyway; da den ankom fik jeg en opringning fra ****** i Jylland med følgende bemærkning:

‘Daniel, forsøger du at slå mig ihjel?’

Jeg svarede; Hvad mener du?

SXXX svarede, at pakken var ankommet, og han havde åbnet pakken, og at DVD’en var tykt indpakket i ildelugtende cellulose-agtigt lag af klister, et tyggegummi-agtigt materiale, og at det tog ham flere timer at rense den. Jeg ved, at den var squeaky-clean og perfekt, ikke én ridse, hår eller lign. da jeg afsendte den fra posthuset, og Annette stod der også med mig.’Den blev fjernet med det hedenhangne Google Video, men kom dog op på mange hits i USA via Prisonplanet.com)
– episode 2006

‘Jeg fik en pakke i forgårs (gave) med posten, som endnu engang var åbnet. Sendt fra DK. Mere end 3 gange er det sket indenfor 1 år. Det samme da jeg fik mobiltelefon med posten – også åbnet,…men intet stjålet!!! Hver eneste gang er de åbnede’
– episoder 2019

Min Onkel advarede mig om politisk aktivisme, men han var jo selv politisk aktiv på et tidspunkt. Dagen før han døde, sagde han til mig, at han troede at han døde meget snart. Han var ikke syg. Vi skabte Polsk-Dansk Venskabsforening før Berlinmurens fald i 1985, og fik i øvrigt i den forbindelse pludselig 2 meter høje russere på privat besøg, som kom fra den russiske ambassade, og stillede nysgerrige spørgsmål. Unreal. Han sagde, at jeg skal holde mig væk fra politisk aktivisme, ligesom min far, som flygtede fra det polske ‘Cheka’ i Lech Walensa-perioden i Polen og kom til Tyskland via Danmark ‘over Berlinmuren’ via min onkel.

Efter jeg i Boston interviewede Noam Chomsky [sell-out gatekeeper som nu mener uvaccinerede skal isoleres fra samfundet] i 2008, og da jeg kort headhuntede aktivister for Sean (Oliver Stone’s søn) i 2016-2017  og fik Ole Dammegård og Mads Palsvig {ambivalent] på Sean  Buzzsaw show -  blev overvågningen helt sikkert værre. Telefonen flejnede i hvert fald mere ud fra den periode og fremad (båndsalat-lyde og blackouts).

Da Oliver Stone’s interview med Putin blev offentliggjort - og mange vestlige dissidenter lavede reklame for den -  spredte jeg den blot på internet big time som alle andre, men censuren var nu endnu mere tydelig end nogensinde (og idag beyond insanity). Alene af den grund, at jeg arbejdede for den mand, hvis far havde lavet 30 timers interview med Putin, og som var fast ankermand på Russia Today (RT) – mens der konstant blev diskuteret konspirationer i et  Pro-Putin anti-NATO miljø  – må have sat et endnu et lille hak i registrering  på Citadellet.

Jeg ser dog Putin i en mere og mere 'konspiranoid' optik, som hverken traditionel mainstream eller understream kan forholde sig til, uanset om de er for eller imod.



Måske er narrativet om øst VS vest anderledes end både mainstream og undergrund tror?

I 2017 forfattede jeg desuden et utopisk brev til Putin, som omhandlede en potentiel revolution i selvforsynende landbrug, og bad Sean sende det videre til sin far, i håb om at han kunne sende det videre til Putin (ja, det lyder gak, men det er sandt). De ville dog ikke sende det videre pga. de spændte relationer der er mellem Rusland og USA pt (hvilket i mine øjne var en bizar forklaring, da spændinger var der i forvejen). Hvad hulen kunne et brev på en A4 side omhandlende en landbrugsrevolution, som skulle styrke det enkelte individ kunne gøre? [1] Idag er jeg dog glad for at det ikke blev sendt videre…

Jeg mener også jeg blev set som et potentielt aktiv for rekruttering af en sikkerhedstjeneste, mens jeg var i Heidelberg. Der er tungtvejende grunde herfor (har vidner), og det er ikke et forsøg på at ville overspille egen ‘vigtighed’ – alle mulige bondske båtnakker og studenter er blevet rekrutteret fra tid til anden af diverse lyssky foretagender [tænk Mark Kennedy,  Dan Lynge eller Morten Storm f.eks.], og det er igen trivielt, dvs. langt mere udbredt end man tror, nærmest business as usual gennem mange årtier. Israel har f.eks. Sayanims i alle lande. og det er et stotr problem i alle landes kontraefterretning. Diverse aktivistiske sympatisører med et land eller ideologi, kan endda uafvidende fungere som et efterretningsaktiv for det pågældende land uden at vide det selv, og ende op som nyttige idioter.

Mange andre mærkelige episoder er indtruffet, bl.a. en konfrontation i 2016 med en 'coach' (til den mand som blev skudt foran Synagogen i Krystalgade), som overvågede mig og en anden aktivist, Max, på en cafe. De ankom, sad bagved os i en halv time uden at sige en lyd, mens Max og jeg diskuterede false flag og alt muligt i det konspiranautiske 'pensum' - - og da dialogen mellem dem og os begyndte, var det utvetydigt bevis for, at disse to typer ikke bare var almindelige danskere, mildest talt (fotodokumentation findes i øvrigt)

Jeg har i alle mine handlinger, tale, og skribent-aktivitet kritiseret et utal af ting, inkl. RothschildIsrael og Zionisme og skrevet kritisk om Mossad i Danmark, CIA, etc.- interviewet og hjulpet Ole Dammegård (PC blev øjeblikkeligt hacket big time i den forbindelse i 2014)…..og gjort andre ting med risiko for mig selv.

Jeg fik trusler om mordbrand i 2007, og Jacob Hede-Madsen, m.fl. fik tilsendt pulver og menneskelort med posten i sin tid fordi vi udtalte os skeptisk til Nyhedsavisen om 9/11 (avisen var i et fysisk oplag på 500.000). Det afstedkom en ildstorm af aggressivitet  i kommentatorsporet. Vidner til chikanen er bl.a. Niels Harrit, som anmeldte chikanen og truslerne til Politiet (han fik selv enten trusler eller/og ting med posten).  Avisens journalist sagde oven i købet, at han genkendte en mand, som fulgte os fra Hotel Imperial, som værende civilagent eller PET.

Min amerikanske bogagent var i forhandlinger med Edward Snowdens repræsentant, hvilket vi talte telefonisk om flere gange.

Igen: Blot for at fotælle at den slags aktiviteter putter ens person i søgelyset, i hvert fald som registreret i et arkiv. Det siger sig selv, at det er ubehageligt, uanset at det er 'spændende'.

Jeg ville have foretrukket at være foruden mange af disse oplevelser, og jeg søgte ikke selv alle disse usædvanlige kontakterog og handlingsmættede oplevelser, alt skete spontant som følge af min aktvisme og et stort alademisk, socialt og aktivistisk netværk. 

Igen; som aktivist følger det altid med ‘professionen’; at man bliver overvåget af staten, arbejdsmuligheder kan ødelægges, hvis man bliver for kendt på ‘subversiv aktivitet’ (Nanna Fri har svært ved at få arbejde). personangreb eller det som er værre…hvis man skaber for meget røre i andedammen.

Blot fordi normies -  og endda de fleste aktivister - ikke tænker over, at deres telefon er en sladrehank for sikkerhedstjenester og monstrøse Big Tech firmaer, er det ikke ensbetydende med at de ikke monitoreres 24/7.  (for at vende den på hovedet; blot fordi du ikke er paranoid, betyder det ikke, at de ikke følger dig).

Man kan blive ved med den slags tilsyneladende usædvanlige historier – men det er ikke meningen, at dette skal blive et generalieblad eller en scrapbog i en fodnote. Jeg puster ikke mig selv op, er faktisk blasert og hæsblæsende slidt ned som en død udbrændt ko, og tænker ikke ofte på det, sætter ingen identitet i det, men bruger lejligheden nu for første gang nogensinde til at tale lidt om egne oplevelser offentligt.

Nogle familiemedlemmer og venner mener, at den slags aktivistiske historier, er overdrivelse eller ‘vrangforestillinger’ qua deres egen kognitive dissonans, fordi de ingen personlige erfaringer har med aktivisme (det som ikke opleves personligt udenfor boksen, eksisterer ikke), og 'alt er godt, Mette Mao passer på os i Disneyland DK,og det er synd for Brostrøm at han får kritik', osv. Overvågning 'eksisterer ikke', kun hvis det er på TV2 eller en dokumentar på Netfix, do –  
eller de tror, at man skal ‘skabe sig’, gøre sig ‘vigtig’, osv. – andre familiemedlemmer igen er dog frygtsomme 

 (Indskudt historie: En læge som skulle attestere min mangeårige PTSD, gik i kognitiv dissonans båndsalat, da jeg i forbifarten nævnte min film og nogle amerikanske film interviewees, idet hun spurgte til min produktion fra 0'erne. Hun troede jeg bildte hende noget ind. Jeg blev herefter nødt til at vise mine filmkontrakter samt filmmateriale til en anden læge for at attestere, at jeg talte sandt. Den første læge troede, at ét udsagn om min film var indikation for vrangforestillinger. Den slags kognitiv dissonans, kan kun lade sig gøre i Danmark, lol. Jeg går til en læge for at få en PTSD attest - i stedet ender det op med, at jeg skal fremlægge dementi for vrangforestillinger i form af film akkreditiver overfor en helt anden læge, for at få en PTSD-attest, you couldn't make this up)

 Det 
er typisk for mange aktivister at blive overvågede og endda lejlighedsvist blive chikaneret, som følge af at sætte spotlight på magtens mørke (hvis de er effektive). Af samme grund er der en orkan af censur og karakterhenrettelse mod sandhedsbevægelserne fra imperiets side mod ‘vaccine-fornægtere’ [læs: frihedsadvokater]. etc.  

Det bør være ovenud tydeligt, at det er en ‘arbejdskade, at en del aktivister oplever usædvanligt ubehagelige ting, omend det virker ‘sensationelt’ og ‘utroværdigt’ i familiens og mainstream venners øjne (ligesom vaccineskepsis), og hvem ønsker et sådant aktivistisk lorte liv anyway?

Nogle er dog blevet bange - hvor de før tog afstand pga. irritation, tager nogle afstand pga frygt. 
For 10 år siden droppede mange af sandhedssøgernes venner dem, fordi de ikke troede på dem. Det nye er, at idag bliver mange sandhedssøgere droppede, fordi deres venner tror på dem. Før var de i vantro og kognitiv dissonans - nu er nogle i mellemtiden blevet bange. Dette er en anden konsekvens som skaber deling, nu ikke kun pga. skepsis overfor 'konspiraionsteorier', men pga frygt. De indser nu, at der er tale om fakta, ikke fiktion...og de skal 'ikke nyde noget'. Den som lever skjult, lever godt ..and ignorance is bliss ….

Pointen er: Der er behov for at aktivister taler ud om usædvanlige og ofte ubehagelige traumatiske oplevelser, og lægger det frem. Man skal kunne dokumentere, ikke blot de aktivistiske foretagender, men også ens egne personlige biografiske hændelser i den aktivistiske sammenhæng, ikke tabuisere dem, ikke brænde inde med det. Ikke mindst for ens egen sikkerheds skyld (som Dammegård og andre ofte har pointeret).  


Sidste bemærkning:
Næsten alle effektive aktivisters mobiltelefoner, sågar de ineffektive, er aflyttede i htt. prioritering. Mange danske aktivister er også meget naive, og jeg har sagt i årevis, at de skulle skifte mobil, uden held.

Din mobil følger din flakken og færden, og kan forudsige, at du er gravid, før du selv ved det fordi algoritmerne pg AI kan forudsige det. En mobil sendte customdesignede reklamer, og en mand fik at vide af reklamerne, at kvinden var gravid før hun selv vidste det …alt dette sendes videre og sælges videre pga. de tusinder af daglige operationer som foregår i din mobil. Kina i DK coming to a town near you....


Selv ‘almindelige’ mennesker aflyttes (det sker konstant hver eneste dag):

‘En anden fortalte om en gåtur på Frederiksberg, hvor han og kæresten havde talt om, at han ønskede sig en globusbar. Telefonen lå i lommen, og da han af ren og skær vane senere tjekkede Facebook, var der reklamer for globusbarer. Og så var der kvinden, der havde talt med veninder om et brud med ekskæresten over telefonen, som efterfølgende følte sig forfulgt af reklamer for kurser, der skulle hjælpe hende over kærestesorger. Alle forklarer til Berlingske, at de ikke har søgt på de emner, de senere bliver præsenteret for. Forud har de enten talt i telefon om emnet, eller haft en samtale ansigt til ansigt om emnet, hvor telefonen tilfældigvis var i nærheden.’
– ‘Din telefon kan blive aflyttet’, Berlingske, 2. dec 2016

‘Llewis interviewede et andet individ, som besluttede sig for at teste, om han var udsat for annoncørernes spionage ved at lukke af for sin mobiltelefons mikrofon og kamera. Og ganske rigtigt; de klamme customdesignede reklamer forsvandt.’
– ‘Is Facebook Using Your Phone’s Camera And Microphone To Spy On You?’
ZeroHedge, 21. dec 2017

Eksemplerne om Facebooks direkte mikrofonaflytninger i vestlig presse er rapporteret i stigende grad pga flere brugeres og organisationers undren, alt imens Fakebook (i samarbejde med regeringer, efterretningstjenester og multinationale firmaer) censurerer og forhindrer mennesker i at poste politisk kritisk materiale på Facebook. Facebook og Twitter censurerer, sletter, og Ghost-bandlyser aktivister på Facebook, og Google og Youtube censurerer i uhørt grad. osv. Det er en art kollektiv psykopatologi, hvor meget få mennesker detekterer, at hvad der sker, er, at de er en del af et gigantisk STASI 2.0 eksperiment – en del af FB’s og Vestens PSYOPS og censur. De ‘herskende magter’ og deres prætorianske garder; efterretningstjenesterne – samt Facebook, Google/Gmail, Yahoo, Hotmail, Messenger, plus en veritabel hær af kompromitterede apps, m.fl. – overvåger brugere 24/7. De platforme som folk bruger flest, er ekstremt kompromitterede og gennemhullede som en si.’
– Kontrakataloget 2018

And nobody seems to notice, nobody seems to care…. 

 Der er dog revner i The Truman Show. Der er ingen anden vej end at The New World (dis)Order må knuses før de når at implementere det teknokratiske kontanløse helvede på jord......


_________________________________

[1]  Mit brev til Putin - naivt af mig - ikke så meget fordi jeg excentrisk grænseløst troede, at brevet kunne bryde igennem den bureaukratiske mur til et sådant statsoverhovede via Oliver Stone, men fordi jeg mere og mere hælder til det 3. Narrativ, at Putin ikke nødvendigvis er et sandt alternativ til og opposition mod vestens transhumanisme og Great Reset, men at der måske foregår et samarbejde i skyggerne mellem stormagterne, som beskrevet af James Corbett, Brandon Smith, m.fl.  - en gakeligak teori der bestemt ikke vinder genklang hos hverken mainstream eller 80-90% af sandhedsbevægelser og anti-krigsbevægelsen, som ser Putin som en ægte modvægt til vesten. Jeg håber jeg tager fejl.

2017 Letter to Putin {redacted]:

'Self­sufficiency and empowerment ­ food independence in all climates and temperatures 
without electricity on the individual level throughout Russia – a Plea for Implementation

 Dear President Vladímir Vladímirovitj Putin!

The simple idea: A structure with the incredible XXXXXX will cultivate food/vegetables whole year for people (scalable) ­  even when the outside temperature is ­- 20 Celsius,  the interior of the structure can reach + 25 C  on sunny days without electricity or any other kind of insulation on the perimeter or the base of the structure. Very few know about XXXXX and even fewer have implemented it in practice. Those who have can certify that it's life-changing. 

It is my earnest sincere hope that Russia should benefit from this, as it will free single families/groups, 
making them self­-sufficient and autonomous at the most basic decentralized level.  If Russia could lead the way it would be the first country in world history to empower the individual by setting this in motion top­-down via large scale state­ promotions (as a somewhat similar parallel to this  initiative  [1) ­  brought to the attention of the Russian people by the State via its enormous communicative outreach.

A large scale  
implementation will be nothing less than a monumental paradigm shift in individual subsistence and thriving  for human beings ­ mostly because of the truly transformative features of the structure. Those features are cultivation 1)  whole year  produce ­ also in minus degree climate 2) without electricity 3) local vicinity ­  garden/land/roof/everywhere, thus individual dependence upon fragile long­-stretched food ­supplies, i.e. the interdependence of super markets, food logistics, etc. will no longer be of primary concern for the individual/family/community. There are  many other profound advantages.  It's not only a large­-scale transformation or precautionary measure but a tremendous win-­win situation, fx. even if large scale collapse of societal structures won't occur in the future. 

This idea might appear simplistic, primitive and 
banal to most people but its implementation and consequential quantum leap on a larger scale have not seen  the light of day yet anywhere in the world! It's simple and cheap to implement, but the implications are trailblazing and radical in the extreme, with economic benefits, and yet not even one community has done it in the world, let alone region, with probably less than 500 separate individuals in the world owning a XXXXX structure so far.

For the individual/family/community/nation,  such autonomy will be a pristine benediction 
with the most profound holistic socio-­economic implications of societies at heart. Sooner or later somebody will make such individual extreme blueprint for whole-­year food self­sufficiency (and energy) which will replicate itself to the rest of the world.  Russia should be prototyping such solutions already now to her people top­down via the State level and I fervently hope that she will be the first country to do it. This idea is a clarion call to the present from the future and is endorsed by a few geniuses also. 

I also believe that biological ressources will be of the utmost importance in the future (which the western 
elites are safeguarding via their ambiguos motivations behind 'The Doomsday Vault' in Svalbard, etc.) 

Such structures
 could be every family's individual positive equivalent of the elites' 'Doomsday Vault'. I have no economic gains from this ­  nor am I employed by XXXX in any way, but I have confirmed that they  have no export restrictions to Russia, and even better; I am sure Russia could produce XXXX itself.

Furthermore on a general note;  if the citizens of EU and USA do not wake up from the western elite's war­ mongering and brainwashing, I consider Russia and South America to be the only larger carriers of sanity left for the future of humanity. 

Earnestly 
 

[1] .'Tens of thousands of Russians claim free land in Far East', RT, 2017   https://www.rt.com/business/376318­free­land­russia­far­east/

_____________________________________


Baggrund 
Appendix: Background for sending a Letter to President Vladímir Vladímirovitj Putin –
Blueprint for Self­suffiency.

Original background ­ copy of mail from november, 2007 sent to a few people back then:

'I feel that very foresighted plans for self­-sustainability on many levels should be on the global agenda right now. With conflict on the horizon, the looming economic reccession, etc. it is not farfetched to work out radical plans for know-how and technology, energy, food, etc. i.e. strategies for the future in order to counteract breakdown/what if­scenarios with global impact. I also see that this idea on the most basic level is already implemented withe the Doomsday Vault (but for the Western elites):
http://news.nationalgeographic.com/news/2007/11/071116­AP­arctic­seed.html

But a blueprint for foresighted strategies on MULTIPLE levels and perspectives should be coordinated and practically constructed by many different groups/fields of knowledge and ACTED upon globally with urgency by people of like-minded orientation. I guess one of the outcomes of successful communities/groups implementing self­-sustainability/know­how would be to counteract the regression that otherwise would take effect, i.e. for the unprepared in case of breakdown scenarios, where life would regress to former technological and social structures whereas 'Promethean' (foresight) groups would be able to at least maintain the status quo of our current societal capability – on the higher levels of Maslow's pyramid. And from which they would be in a much better favourable position to help other people with breakthrough technologies and innovations. It is 'only' a question of bringing the knowledge and the people together.

Only a coordinating effort to let such an idea/meme spread on a larger scale with subsequent intense action seems to be lacking.

A short segue: 2,500 people participated in a study done by Helen Wambach ­ continued and published by Chet Snow in the book 'Mass Dreams of the Future'­ in which the results of the future visions of the participants non­arbitrarily describe four different (or simultaneous?) futures:

Type 1. One group described a joyless and sterile future in which most people lived in space stations, wore silvery suits, and ate synthetic food.

Type 2. Another, the "New Agers", reported living happier and more natural lives in natural settings, in harmony with one another, and in dedication to learning and spiritual development.

Type 3. the "high­tech urbanites", described a bleak mechanical future in which people lived in underground cities and cities enclosed indomes and bubbles.

Type 4. described themselves as post­disaster survivors living in a world that had been ravaged by some global, possibly nuclear, disaster. People in this group lived in homes ranging from urban ruins to caves to isolated farms, wore plain handsewn clothing that was often made of fur, and obtained much of their food by hunting. What is the explanation? Snow turns to the holographic model for the answer, and like Loye, believes that such findings suggest that there are several potential futures, or holoverses, forming in the gathering mists of fate. But like other past­life researchers he alos believes we create our own destiny, both individually and collectively,and thus the four scenarios are really a glimpse into the various potential futures the human race is creating for itself en masse." ­

- The Holographic Universe2 by Michael Talbot

I am not necessarily advocating the paranormal as evidence in this context ­ knowing that people are sceptical, and that it suffices to anticipate and counteract such future probabilities from an obvious down­to­earth approach [today 2017 – due to the geopolitical tensions in the world ­ such worst­-case future scenarios are increasingly more probable] ­ but I am just using the above mentioned phenomenological descriptions here on the fly in order to illustrate such plausible future probabilities.

UPDATE 2017: As someone mentioned: 'One can do all the base preparations one wants, but it will be all for nothing if there is no production ability to sustain past the two­three year mark. THAT is the primary issue that needs to be discussed'

The most advanced genius in the world can not even reproduce a simple pencil alone, and the issue goes much, much further:

"But who knows how to make a computer mouse? Nobody, literally nobody. There is nobody on the planet who knows how to make a computer mouse. I mean this quite seriously. The president of the computer mouse company doesn't know. He just knows how to run a company. The person on the assembly line doesn't know because he doesn't know how to drill an oil well to get oil out to make plastic, and so on. We all know little bits, but none of us knows the whole. I am of course quoting from a famous essay by Leonard Read, the economist in the 1950s, called "I, Pencil" in which he wrote about how a pencil came to be made, and how nobody knows even how to make a pencil, because the people who assemble it don't know how to mine graphite, and they don't know how to fell trees and that kind of thing. And what we've done in human society, through exchange and specialization, is we've created the ability to do things that we don't even understand"

- ­ from a TED Talk by Matt Riley

(don't know Riley but I know thi civilizational problematics of knowledge and it's staggeringly profound beyond measure. After much research I have found this to be the best pragmatic book about the subject, unique in the world I would think: 'The Knowledge: How to Rebuild our World fro Scratch by Lewis Dartnell - minus the elite memes in the book )

From such observations in mind I wrote the letter in 2007 to my former patron, and the implementation of base preparations on a self­sufficient continued basis will be truly transformative for the individual/family. Especially so if they are initiated top­down by a State for the common good and its own citizens, empowering them tremendously as a 1st tier pioneering act in the world, nothing less, and it's not hyperbole. This covers the 1st base. Russia's mentality and renaissance with memes like 'Anastasia' by Vladimir Megre and Putin donating free land in Far East are current examples and perfect for the concept.

Thus ­ however seemingly low­-tech, 'unnecessary' and primitive self-sufficent greenhouse structures and other similar self­-sufficiency initiatives may seem to some, they are absolutely sine qua non base measures. Even if we won't see large­scale societal breakdowns, Biodomes and similar concepts will be a staggering breakthrough scenario, and a breakthrough also in the midst of breakdown scenarios. Perhaps all this sounds crazy to some but I know it's not. In the West the majority take the most ubiquitous and basic things for granted, yet these ubiquitous things are the least appreciated, and often least understood in my opinion, even water.

____

Successful living depends upon the masterful administration of the unforeseen

- Arthur C. Clarke citing Robert Bridges


Del 5: Spooky Episoder II - Aktivistisk Dagbog

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Trump & Cohn, hans største mentor & Deep State kontrolleret opposition

Del 2: Agenters Sex med Aktivister & COINTELPRO - Aktivistisk Dagbog

Del 1: Censur - Aktivistisk Dagbog