Del 2: Agenters Sex med Aktivister & COINTELPRO - Aktivistisk Dagbog

 

                         Politispionen Mark Kennedy tilstår nu åbent sexforhold med aktivister




Episoder fra aktivisters liv
‘Optagelserne blev mere turbulente, end hun nogensinde havde forestillet sig. … Tannie Nyboes og Stine Gry Jonassens bopæle blev ransaget af betjente, mens de ikke var hjemme. Derefter sov de et nyt sted næsten hver nat. Og de slukkede deres telefoner for ikke at blive aflyttet.’ [at slukke telefonen hjælper dog ikke, man skal bruge en Faradaypung – at pakke mobilen ind i sølvpapir er også en løsning]
– ‘I skal bare klø dem med de stave! – Filmmagasinet Ekko

‘Professor i straffeproces Eva Smith er “rystet” over politiets efterforskning: “Det er jo ikke rimeligt, at ens liv bliver endevendt, fordi man klager over politiet over en uberettiget anholdelse – og i øvrigt får erstatning. Det er et angreb på demokratiet,” siger hun.
http://www.etik.dk/forbrydelse-og-straf/demonstranter-granskes-af-politiet

‘Torsdag gik flere tidligere politibetjente frem og sagde, at det i årtier har været kutyme at chikanere og modarbejde fredelige Tibet-demonstranter, når der er kinesisk statsbesøg.’
– Jurister: Sagen viser en brist i demokratiet, Politiken, 15. juni 2018

Agenter opfordres til sex med aktivister
Den måske mest vidende journalist på internationale arbejderforhold, fagforeninger, osv. og den eneste danske journalist, jeg har hørt tale om Margaret Thatchers ødelæggelse af minearbejdernes fagforeninger, er Niels Lindvig, DR’s Orientering, som har forklaret, hvordan det engelske politi (eller efterretningstjenesten) havde undercover agenter infiltreret i den britiske fredsbevægelse i en grad, så agenterne havde fået børn med de intetanende aktivister.
– via Sociolog Lars Jørgensen, Kommunikationsforum, 17. maj 2018

Det er også kommet mere frem i offentlighedens søgelys med tiden, at Politiet og efterretningstjenester opfordrer deres agenter til at indgå i romantiske og seksuelle relationer med aktivister, som de skal infiltrere – – endnu en ”konspiranoid’ teori bekræftet, her beskrevet af BBC:

‘Undercover officers ‘encouraged to sleep with activists’
https://www.bbc.com/news/uk-england-nottinghamshire-56820122
– BBC, 21. april, 2021

Hvor mange danske aktivister havde agenten Mark Kennedy sex med i øvrigt?:


Betjente under hemmeligt dække havde langvarige sexforhold og fik børn med kvinder, de skulle overvåge i Storbritannien

Politiet og PET har brugt agenter i forbindelse med demonstrationer og ungdomshuset:

Ungdomshuset – ‘Ungdomshus-advokat om undercover-agent: »Det er helt fantastisk slemt det her«- Pol.dk

Dansk vidne: Mark Kennedy var med til at opildne aktivister | Information

‘PET erkender at have brugt omstridt agent under COP15’ | Information, 6. nov. 2015)

– Kontrataktik mod infiltration af demonstrationer

Kilder har i øvrigr. fortalt mig, at det var PET’s Agent Provocateur agenter maskerede som Black Bloc, som smadrede løs på butiksvinduer under COP15 ved Højbro Plads – og de var grunden til Danmarkshistoriens største frihedsberøvelse af uskyldige mennesker ved Christmasmøllers Plads – du kan læse lidt om det her

At en art dansk version af COINTELPRO har opereret i årevis, er heller ikke noget nyt.

Om COINTELPRO’
FBI havde iværksat et indenlandsk kontraspionageprogram ved navn COINTELPRO, hvilket første gang blev afsløret af en gruppe krigsmodstandere, som følte sig overbevist om, at fredsbevægelsen var blevet infiltreret, sat under overvågning og udsat for alle mulige andre beskidte kneb. Men da de manglede beviserne og dokumentationen for deres påstande og ikke havde kunnet overtale journalisterne til at skrive om deres mistanker, brød de ind i et FBI-kontor i Pennsylvania, hvor de stjal tusindvis af dokumenter. COINTELPRO-dokumenter viste, hvordan FBI målrettet havde spioneret imod politiske grupper og individer, som efterretningstjenesten havde vurderet som subversive og farlige, herunder NAACP, sorte nationalistbevægelser, socialistiske og kommunistiske organisationer samt fredsaktivister og diverse højreradikale grupper. Bureauet havde infiltreret disse med agenter, som bl.a. forsøgte at manipulere medlemmerne til at begå forbrydelser, så FBI bagefter kunne arrestere og retsforfølge dem. Det lykkedes for FBI at overtale New York Times til ikke at offentliggøre disse dokumenter og endda levere dem tilbage, hvorimod Washington Post bragte en større artikelserie. Det blev disse afsløringer, som førte til nedsættelsen af Senatets såkaldte Church-komité, som konkluderede, at FBI i de foregående 15 år havde: » … gennemført en sofistikeret selvtægtsoperation, som direkte har søgt at forhindre udøvelse af det Første Forfatningstillægs ret til ytrings- og forsamlingsfrihed ud fra en forestilling om, at et stop for fremvæksten af farlige grupper og udbredelse af farlige ideer vil kunne beskytte den nationale sikkerhed og afskrække fra vold….»Mange af de anvendte teknikker ville selv i de tilfælde, hvor alle efterretningsmålene vitterligt var involveret i voldelige aktiviteter være uacceptable for et demokratisk samfund. Men COINTELPRO gik langt videre end dette. Den latente hovedpræmis for programmerne var, at et bureau, der står i lovens og ordensmagtens tjeneste, har pligt til at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at bekæmpe det, som den må anse for at være trusler imod den eksisterende sociale og politiske orden…Et centralt COINTELPRO-notat redegjorde for, hvordan man kunne »plante paranoia« i fredsaktivisters bevidsthed ved at bilde dem ind, at der »stod en FBI-agent på lur bag hver en postkasse«. På denne måde ville dissidenterne overbevise om, at de altid blev overvåget, give efter for deres egen frygt og afholde sig fra at deltage i aktivisme.’
 ‘Stater vil overvåge kritikere’, Dagbladet Information, 17. maj 2014

Der er kun gradsforskelle mellem COINTELPRO og Danmark, ikke væsensforskelle – dele af det danske hemmelige statspoliti skulle endda være involveret i false flag terror operationer ifl. flere kilder, bl.a. Ex-NSA insider, Wayne Madsen.

‘En særlig form for infiltration er Agent Provocateur, der har til formål at provokere gruppen til ulovligheder. REA blev allerede i 1946 eksplicit instrueret om ikke at måtte anvende denne form for virksomhed, der mindede for meget om politiets virke under besættelsen og under enevælden. Først i 1986 fik politiet i retsplejeloven hjemmel til at anvende denne form for virksomhed. Inden da havde PET dog anvendt denne ulovlige form i flere tilfælde. I 1969 transporterede en PET agent bombematerialer til Rebild og i 1981 tilbød PET agenten Anders Nørgård anarkister i Århus at skaffe sprængstoffer. Venstrefløjen selv har et større katalog af historier om mystiske «aktivister» der er kommet ind fra gaden og har opfordret til gennemførelsen af ulovlige aktioner, for derefter pludselig at forsvinde igen. Venstrefløjen har traditionelt betragtet disse som provokatører udsendt af højrefløjen, politiet eller PET. (15PK-318) PET er fortsat aktiv i provokatørvirksomhed. Den person PET anvendte i den såkaldte Voldsmosesag i 2005 anskaffede sprængstoffer for at kompromittere de personer PET senere fik dømt.’
– Politiets Efterretningstjeneste (PET) – Leksikon

______________

Gamle episoder om ego, paranoia, reaktivitet og mistanker om kontrolleret opposition

* En akademiker, som kompetent kritiserede vestlige medieløgne, krigsløgne og regeringen, som jeg meget aktivt promoverede, fordi han skrev godt, skrev pludselig, at jeg skulle være PET-agent! Hvorfor? Smil til verden med tossegodhed og du får slået tænderne ud som tak? Måske, men grunden var: Han havde læst en artikel, som han troede jeg havde skrevet.

Jeg havde dog hverken skrevet den, ej heller læst den (det var Marco Hanuman som havde skrevet den, og der var intet belæg for at tro, at Hanuman var/er agent, hvilket alle som kender ham og hans artikler vil vide - påstanden var grotesk beyond insanity, også da artiklen ikke havde belæg for det overhovedet). Akademikeren trak dog påstanden tilbage, men først efter massivt pres fra både fælles venner, andre venner og bekendte.

Samme akademiker ringede også til tre kendte interviewees, for at høre om det 'mon kunne være rigtigt, at jeg havde interviewet dem' (den slags sker kun i forkvaklede tragikomiske Jante-DK). 

Anyway, den slags er blot eksempler på uret og absurde episoder i det aktivistiske miljø, hvis skyggeside ofte er paranoid 'arbejdsskade' -  en del kan beskylde hinanden for at være kontrolleret opposition eller agenter -  ikke mindst fordi en del aktivister trods alt er blevet infiltrerede og/eller chikanerede af deres 'spejlbillede'; nemlig efterretningstjenesters agenter.

 Dog er dog kommet en Øb & Bøv type af nyopvågnede aktivister til de sidste 5 år, som tolker hændelser og andre aktivister, som fanden tolker Bibelen.Nogle af disse virker psykopatologisk paranoide. Jeg tænker, at den ellers berettigede 'konspiranoia' som følger med territoriet som aktivist, har flejnet ud i ubalancer beyond insanity de sidste par år. Jeg selv har aldrig anklaget aktivister for at være agenter, omend jeg har mistanker om hvem og hvad (Paludan er en undtagelse, da det er en no-brainer, hvad enten han ved det eller ej).

*Jeg konceptualiserede et Corona-kritisk event i 2020, hvor 8 kapaciteter, læger, økonomer, jurister skulle deltage fysisk i sammen panel. Kæmpe arbejde- blot PDF skister kom opover 25 prototyper. En kendt figur i det danske aktivistiske miljø 'stjal' konceptet. Hvorfra hun havde fået fat i konceptet, ved jeg ikke, men jeg har mine anelser.

Den kendte overlæge og jeg ringede til hinanden flere gange om ugen - lange diskussioner om alt muligt, også før eventet blev planlagt.  Han skulle have været med i mit event.  'Tyvene' kunne da bare have sagt, at jeg arbejdede forgæves, for jeg vidste ikke, at der var en anden med samme event, som konkurrerede med mig om samme overlæge (overlægen fortalte mig det). Pludselig hørte jeg intet fra overlægen, samtidigt som han deltog i hendes event, da det endelig kom på plads - selvom vi forinden eventet havde lange samtaler om alt muligt i månedsvis.

Kæmpe ironisk, at jeg pro-aktivt fortsatte med reklamere for hendes meget dårligt reklamerede event i betragtning af, at denne aktivistbevægelse havde kopieret/"stjålet" konceptet. Fint nok, men det var en katastrofe, at de ikke massivt reklamerede for den. Derfor jeg var frustreret. Jeg samarbejdede ikke sammen med hende. Dog gjorde jeg flere iagttagere opmærksomme på KATASTROFAL mangel på marketing. At lade en sådan chance gå til spilde med Danmarks mest kritiske læge + de andre kapaciteter - dvs. ikke at reklamere effektivt for denne live-streaming event - var simpelthen ufatteligt. HÅBLØS manglende marketing. Mindst 100.000 skulle have været på livestream, HVIS de havde gjort som jeg oprindeligt udtænkte. Nej,  det handler ikke om "æren" overhovedet. 

I mit koncept stod de at der skulle være massiv forreklame med helsides annoncer og massiv guerilla marketing. Selvom de havde 'stjålet' konceptet, oven i købet blokeret mig, var jeg en busybody besserwissen marketingmand på deres vegne uden at de vidste det (tossegod busybody), og talte med en kendt politker, som havde 100.000 visninger live og 1.4 million visninger bagefter i optagelsen,) Men godt nok -  alligevel frustreret på almenvellets vegne.......misforstå mig ikke....det var effektiviteten som var kriterie.

Skrev i sin tid: Har lige talt med Lars Boje Mathiesen i telefonen, og informeret ham om at bringe denne 'stjålne' event ud til offentligheden. Han har modtaget link og bekræftet modtagelsen. Min sidste besked til ham via SMS: "Ok. Tak, Lars! Post det ud til offentligheden please....for almenvellets skyld. En historisk KÆMPE chance i den sene time." NB! Jeg er overhovedet ikke for Nye Borgerlige MEN dette er ikke partipolitisk,  men universelt i den højere sags tjeneste. Han bør poste det. Hvis han IKKE gør det, viser han sin sande kulør. Han har jo positioneret sig som den mest kritiske overfor epidemilovgivningen og fået 1,4 millioner visinger på 1 kedelig kontorvideo tidligere ang. epidemilovgivningen. Derfor burde det være right up his alley. Hvis han ikke reklamerer for eventen er det et gigantisk SVIGT...

____



Del 3: Dødsfald & Indbrudsforsøg - Aktivistisk Dagbog



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Trump & Cohn, hans største mentor & Deep State kontrolleret opposition

Del 1: Censur - Aktivistisk Dagbog